GHID SAMAN ZMEU

In jos

GHID SAMAN ZMEU

Mesaj  Cristi la data de Sam Iun 18, 2011 1:18 pm

[b][i][u]BUNA TUTUROR! STIU CA PE INTERNET AU APARUT FEL SI FEL DE INFORMATII CU PRIVIRE LA CONSTRUIREA UNUI SAMAN ZMEU. VREAU SA VA SPUN CA DIN TOATE CARACTERELE MELE MI SE PARE CA ESTE UNUL COMPLEX. ASADAR, EL CONCUREAZA CU UN RAZBOINIC CORP DE AL MEU. IN PRIMUL RAND, UN SAMAN ESTE CAPABIL DE A DA DMG DE A PRIMI DE A BLOCA SI APARA. PANA LA LVL 5 NU AVETI DE CE SA VA FACETI PROBLEME . APOI, PE PARCURSUL JOCULUI SAMANUL CAPATA PUTERI. STATUSUL POATE E UN PIC CIUDAT DAR CAM ASA AR TREBUI SA FIE: 2 X PE PANA AJUNGE LA 90 APOI 1 X INT SI 2 X PE DEX PANA AJUNGE DEX LA 90....IN JURUL LVL 70 ATUNCI CAND SAMANUL ESTE UNUL DIN CARACT. CELE MAI BUNE VETI AVEA LA STS 90 PE PV 90 PE DEX SI 70-80 PC. PE INT. DE CE NU INT?
INT ESTE PENULTIMUL DE LA STS PT CA EL TE AJUTA DOAR LA LVL MIC ( 30 ) SA DAI BUFF CELOR CARE BAT...DE CE SE RECOMANDA INTELIGENTA PE ITEME? PENTRU CA UN SAMAN CU 70 PCT PE INT SI ITEME CU INT +6 +8 +12 AJUNGE LA 80- 90 PCT FARA GREUTATE.
MASTERE: PRIMUL MASTER ESTE LA ALEGERE INTRE ARUNCAREA DRAGONULUI SI RAGETUL. DE CE ARUNC. SAU RAGET? PE LANGA DMG MARE AU SANSA DE FOC SI POATE FI FOLOSIT PENTRU PVP SI PVM CU USURINTA. TOTI VORBESC DE FORTA SI BINECUV DAR NU E ASA. ODATA CU JOCUL CRESC SI DAUNELE CARE LE DA DE EX. LA LVL 22 CAND AVEM CATE UN PUNCT PE MAGII SI M1 ARUNCAREA O SA RANIM PUTIN ADVERSARII PE CAND DACA ERAM PE FORTA SAU BINECUV. NU DADEAM NICIUN FEL DE DMG.Sad LA LVL 35- 37 VETI REALIZA MASTER 2 ADICA RAGETUL. DE CE RAGETUL? VA INVAT O SHMECHERIE: CAND CRESTETI ( SINGURI ) MAI ANTRENATI CATE O ARUNCARE CC SI VETI AJUNGE LA LVL 37 CU ARUNCAREA M5- M8 DEPINDE CUM MERG CARTILE. ACUM ESTE UN SAMAN PERFECT PVM ARE SI PUTINA CRITICA DE LA FORTA SI 2 MASTERE CARE DAU CAM 1200- 1500 DMG CU UN EVANTAI +8+9...AJUNGEM ACUM SA REALIZAM CA PUTEM LUA ARMAT SI CU USURINTA MERGEM LA METINE SI LA MONSTRII....MASTERUL AL 3 LEA ESTE FARA DOAR SI POATE FORTA. DE CE FORTA? PENTRU CA ESTE NECESARA LVL 50- 60. LA LVL 50 AVEM DEJA INT PESTE 50 PCT. IAR FORTA LA M1 DA 20-22 % CRITICA CEEA CE ESTE FF BINE. INTRE TIMP DACA AM ANTRENAT RAGET IN CONTINUARE SI ARUNCARE AVEM DEJA UN G. ARUNCAREA Smile NE BUCURAM CA PUTEM DA DMG 3000 IN TIMP CE PRINDEM CRITICA DES SI OFERIM 6000 DMG. UN ADEVARAT ADVERSAR CORPORALILOR CARE SE LAUDA LA 60 CA AU AURA M4:))) ....MASTER 4 AR FI DUPA MINE BINECUV. PENTRU CA ESTE VITALA MAI ALES LA LVL 70-75 CAND CHIAR AVEM NEVOIE DE EA. APOI PUNETI PE TALISMAN CARE OFERA LA G un DMG DE 4000. ITEME? SA NU FIE +0:)) DACA SUNT PESTE +4 E OK...AVETI GRIJA LA ARMA SA FIE CU PAGUBA COMPETENTEI MULT MAI MARE DECAT CEA MEDIE:)


BAFTAAA MULTA!!!

Cristi
Vizitator


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum